ETT LITET PYRE...

...växer å lever om i min mage. Ja, det är sant...jag å T ska ha barn! Det är så otroligt stort och så underbart...går inte att beskriva med ord. Fick se pyret redan i v.6, nu är han/hon 14 v gammal. Går allt som det ska så är beräknad ankomst 20:e september. Förra veckan fick vi höra både hjärtljud å se den lille sprattla..... vilket är det häftigaste jag ngnsin upplevt. Det kommer att bli en låååång väntan....och en enorm längtan!

Pyret 13 v gammal:
image284


Vi kom hem den 26:e februari..

...men sedan dess har jag legat deck i sängen/soffan. Idag är första feberfria dagen...och äntligen börjar jag se ett slut på magsjuka och virusinfektioner. Kan inte minnas när jag varit såhär ynklig som jag varit nu.

MEN innan jag blev sjuk så hade vi 2 helt fantastiska veckor i Mexico. Var på ostkusten vid det karibiska havet i en turistort som hette Playa Del Carmen. Måste nog säga att det var ganska lagom turistigt och var man på den 1,5 mil långa stadsstranden så kunde man välja att antingen ligga bland dom coola, som tävlade om vem som hade snyggast bränna, å dunka dunka musiken... eller så kunde man gå några km längs stranden och i stort sett få ligga själva på en liten öde strandplätt (ja, förrutom krabborna, pelikanerna å småfisken!).

Det var lätt att ta sig ut på lite utflykter. Så lite Mayatempel bockade vi av från våran "måste se lista". Vi besökte en av två helt enorma äventyrsparker och bockade så även av några andra "måsten": cenotes, snorkling, några andra vackra stränder, en fågelpark...

Solen sken nästan alltid och det var riktigt varmt på dagarna, vilket resulterade i ett par timmars siesta varje dag. På kvällarna var vi ut å käkade.....  Guacomole, nachos, tortilla, fajita, enchiladas, quesidillas...  Maten var jättegod, MEN...jag måste säga att det tog ungefär en vecka sen hade jag ledsnat på det Mexikanska köket och övergick till bl.a.  fisk och skaldjur som dom oxå hade massa gott av.

Två veckors semester går ganska fort när man har det så bra som vi haft det. Så lite för snabbt hade det blivit måndag 25:e februari och vi hade endast den lååånga resan hem till Suecia (stavning?) kvar att se fram emot. Efter lite mer än ett halvt dygn på ett trångt flyg å en påbörjad magsjuka så var vi äntligen hemma. Hem ljuva hem!

Mexico i bilder:

 
 

RSS 2.0