Myggen i Tärnsjö...

.....var mycket snällare än vad jag trodde de skulle vara. Åkte rätt ut i urskogen och efter ett tag började jag faktiskt undra om vi ändå inte kört fel trots GPS. Men skogen öppnade sig och vi kom till en alldeles underbar plats vid en liten sjö i dalälven. Ja, det var fantastiskt vackert med stugan bara några få meter från bryggan. Vi spenderade 3 sköna och lata dagar där. Kvällarna som var alldeles underbara spenderade vi i en liten eka på vattnet och fiskade.



Vi gjorde även en liten utflykt till Furuviks djurpark där vi hälsade på lemurer och andra små krabater.


Idag har vi firat morfar som fyllde 94 år idag. Tänk att : Ja må du leva ut i hundrade år....inte är så långt borta för hans del!

Imorgon fortsätter vi våran lilla semestertripp...första anhalt blir Lysekil på västkusten.

Räkfrossa och ännu mer köksplanering.

Den här veckan har jag kännt mig väääldigt gravid. Det känns som om magen snart skall explodera. Nästan så man börjar undra om det är fler än en där inne. Och om jag känner så nu...hur ska det då bli framöver? Jag har ju för fasiken 10 veckor kvar till beräknad ankomst!!

Senaste dagarna har mest bestått av köksplanering....tror misann att vi snart har gnolat färdigt. Bara till att beställa allt nu.

Imorgon beger vi oss till myggornas paradis....Tärnsjö. Där övernattar vi till på lördag. Inte mkt inplanerat för vistelsen. Ska mest bara slöa....å så blir det nog lite fiske oxå. Måste ju lära Tobbe hur man drar upp harr ;)

I fredagskväll spenderade vi några timmar med Sara och Martin på räkbåten som går till Skokloster. En alldeles underbar kväll var det...soligt och varmt och en massa god mat....och trevligt sällskap. Kan inte bli så mycket bättre.







VECKA 30!!!

Japp, nu är 3/4 av graviditeten avklarad. Kan nog inte riktigt fatta det. Har gått ganska snabbt tycker jag. Och visst känns det att man är höggravid och att det inte är jätte jättelänge kvar. Har haft en del ont (typ mensvärk) den senaste tiden. Nu igår har det tilltagit. Idag känns det precis som om bebis håller på och borrar ner sig i bäckenet. Fixerar sig redan? 
 
Gravida jag i v.30:


Nu börjar T:s semester! Får se om vi hittar på någon trevlig liten tripp i nästa vecka efter att köksplaneringen är klar.... Hur som helst ska det bli mysigt att få 4 veckor tillsammans. Bara mysa....

Vilken härlig dag!

Åhh vad det är underbart att spendera tid med sina allra bästa vänner. På förmiddagen idag ringde Fia och frågade om jag var hemma å sugen på fika. Så ngn timme senare satt vi här på baksidan med jordgubbar, kladdkaka och glass. En mkt nyttig och väääldigt god lunch ;) Molly sötnosen var oxå med å gottade, fast egentligen mer intresserad av stenar, pinnar, myror och flugor....än själva fikandet. Hur som....mkt trevligt. Så skönt det är att ha en av sina bästa vänner, oxå höggravid, att ventilera alla gravidfunderingar med (ni anar inte hur mkt funderingar man har som gravid med första bebisen). 

Kvällen bjöd på  några mkt trevliga timmar  hos Fia med familj. Jag, T och Lina bjöds in på invigningsmiddag i nya köket. Och SOM Johan har jobbat på där hemma, för köket var verkligen hur snyggt som helst. Ja, verkligen jätte jätte jättefint.

Hem åkte vi och sen dess har jag suttit här hemma i köket och klurat. Jag säger bara det....jag blir knäpp på detta köksplanerande!! Jag är inte skapt för detta. Jag har ingen aning om kylen är enfas eller trefas. Heller ingen aning om vattenledningar, eldragningar, fläktsystem, proppskåp, luckanordningar eller energiförbrukningar. Frågan är om vi ngn gång kommer få ihop det här? Om en vecka ska det vara färdiggrubblat och allt ska vara beställt. Får se om vi lyckas.....

Köksplanering och bebisprat!

Helgen har varit mkt trevlig med besök av T:s föräldrar. Avståndet gör att vi inte ses så jätteofta....men det är alltid lika trevligt när vi gör det. Planerna på renoveringen av vårat kök togs upp på nytt. Så nu är det till att klura och finurla och planera....för efter semestrarna börjar vi riva ner det gamla och in med det nya. Har en ganska klar bild i huvudet hur det ska se ut. Nu gäller det bara att få ner det i skissar så att även min käre far och pappa Birger förstår vad vi vill. Vad tacksamma vi är som får hjälp med detta och slipper leja bort arbetet. Vi själva har ju helt o hållet tummen mitt i hand!

Var igår till MVC för nya rutinkontroller. Allt såg bra ut och mina funderingar på om magen verkligen vuxit något i huvudtaget kunde slopas då den vuxit 3 cm sen sist. Pyrets hjärta tickade på fint.

Resten av gårdagen spenderades med söta Åsa på fik i stan. Åsas lilla bebis i magen beräknas komma om ett par veckor så det bollades mycket gravid o bebis-funderingar. Vi jobbar på samma avdelning så det blev även en hel del skitsnack om jobbet, vilket var väldigt skönt att få vädra ut. Det var några mycket trevliga timmar. Åsa är så söt med sin jättefina och alldeles perfekta mage!



RSS 2.0