Det är grått, grått...

och åter grått. Jag bara längtar till det blir vår och allra helst till sommaren. Är fruktansvärt trött på detta mörker. Det blir ju inte ens riktigt ljust på dagarna, det är ju grått ständigt. Om det ändå var lite snö...då hade det varit åtminstonde lite ljusare. Har försökt att bearbeta T en tid nu att vi ska åka iväg till Thailand en längre tid. Tänk att få åka iväg...vara borta ett par månader för att sen komma tillbaka till vårens första sköna dagar. Nope, T säger att han inte kan ta ledigt. Å då är det väl så.. :( Men jag bara måste bort till lite sol. Försöker få till en liten vecka till solen. Det borde ju gå för T:s jobb också tycker man.... Vi får se om jag lyckas!

Ena sovrummet är i stort sett färdigrenoverat här hemma. Det andra svrummet är på god väg att bli klart. Har till och med börjat pilla bort nålfiltsmattan i trappen. Men den sitter som berg.

Vad gäller jobb så känns det som jag är tillbaka på ruta ett å ska lite smått börja se mig om efter ett nytt. Det måste till en förändring nu...har nästa schemaperiod försökt med bara nätter, får se om jag får till det. Känner att jag inte orkar med tjafset, vill inte ha denna negativa energi i mig. Jag lovade mig själv det. Å nu börjar chefen vika av vad gäller vårat lönesnack för ett tag sen, å lite där går bristningsgränsen. det vore ju en annan sak om man fick lön för mödan...men nu låter det annat. Å då känns det lite som om det får va. Vi får se.. Imorgon kommer en student jag ska ta hand om. Försöka lära henne så mkt som möjligt. Det blir nog bra!

Året var 2007...

och mycket hände. Jag måste säga att år 2007 var både det bästa året i mitt liv, och, det värsta tänkbara. Att bli gravid var ngt helt otroligt, bara att vi båda var överens och säkra på att vi ville ha barn var i sig en väldigt stor sak som hände. Det värsta under året och så även det värsta i mitt liv var också då vi förlorade det som skulle bli vårt barn...

Det har hänt andra saker under året.. Vi fick vår lägenhet färdigrenoverad och vi sålde den med brakvinst. Vi köpte även en ny lägenhet som vi trivs kanonbra i. Jag flöt med i omorganisationer på jobbet.. Tobbe köpte bil.

Vi gjorde 3 helt underbara resor. Tunisien, Thassos och Warzawa.  Vi hade även en skön sommarsemester i Sverige.

Min vän Fia fick sin älskade lilla Molly. En annan vän tog stora steget att bli sambos, en annan bestämde sig för att skiljas åt. Ja, saker som på olika sätt har påverkat och berört mitt liv...

Om jag får säga det så var 2007 inte ett bra år. Många tragedier (många med distans för min del). 

Jag tror och hoppas att år 2008, som vi nu gått in i, blir ett bra år.
Ett år då vi alla får må bra och vara lyckliga.

RSS 2.0